El programa esta dividit en diferents apartats específics que s'adeqüen a les necessitats de comunicació requerides, per exemple: un noticiari d'actualitat que recull les novetats que es produeixen al llarg de la setmana, entrevistes temàtiques amb diferents experts, participació dels oients mitjançant enquestes de carrer o telefòniques, espais de consells i orientacions saludables, difusió de missatges d'interès per l'audiència, presència personalitzada d'institucions, empreses i patrocinadors, etc.

El Comentari
El programa s'inicia amb un espai que, a manera d'introducció, informa a l'oient d'aquells fets o noticies de màxima actualitat relacionades amb els continguts del programa i de la repercussió o l'impacte que poden tenir vers l'audiència.

La Pregunta de la Setmana
Es formula una pregunta vers algun aspecte relacionat amb la salut i qualitat de vida de les persones per tal que els oients puguin respondre via telefònica o mitjançant el correu electrònic. En l'espai de la setmana següent es comenten les respostes més significatives per part d'un expert en la matèria.

La Consulta
Espai on un professional dona respostes breus i d'interès general a les consultes que arriben al programa.

InfoSalut
Recull de noticies d'actualitat publicades durant la setmana referides a la salut i la qualitat de vida. Aquest contingut pot també referir-se, en funció del que interessi, al consum i al medi ambient.

Entrevistes/Debats
Diversos experts opinen o debaten sobre qüestions d'interès general emmarcades en la filosofia del programa.

La Salut a la Xarxa
Es comenta detalladament el contingut que es pot trobar a Internet referent a la informació i divulgació relacionada amb la salut i la qualitat de vida. Així com s'informa d'aquells portals d'Internet que ofereixen uns continguts seriosos i contrastats i com diferenciar-los d'aquells que no garanteixen una informació útil i saludable. Aquest espai pot també fer referència al consum i al medi ambient.

L'Agenda de la Salut
Espai on s'anuncien aquells esdeveniments i convocatòries que, emmarcades en els continguts del programa, es celebren durant la setmana a Catalunya.

El Consell Saludable
S'emetrà un savi consell de la mà d'un expert que ajudarà a l'audiència, sobre tot en l'ordre pràctic, a conèixer com millorar el salut i la qualitat de vida, els hàbits consumeristas i el respecte al medi ambient.

La Ràdio al Carrer
Espai on, en funció de l'actualitat, ofereix tall de veu enregistrats al carrer en els quals els ciutadans expressen la seva opinió sobre les temàtiques seleccionades. Posteriorment i de la mà d'un expert s'extreuen les conclusions pertinents.

Microespais Personalitzats
En funció de les prioritats i objectius comercials del patrocinadors es dissenyaran determinats espais per tal d'adequar els continguts del programa a la estratègia de mercat que interessi al anunciant.

Falques radiofòniques
Emissió de missatges curts durant períodes de temps determinats per tal d'incidir en aquelles campanyes comercials que desenvolupin els anunciants